Snelle stappen om Office 365-problemen met ondersteuning en herstel op te lossen

Zoals we weten, heeft Office 365 ons veel functies geboden en heeft het ons werk gemakkelijker en sneller gemaakt. Als u op zoek bent naar het oplossen van de problemen met Office 365, moet u blij zijn om te weten dat u de juiste keuze hebt gemaakt om dit te doen via Support and Recovery Assistant, omdat dit helpt bij het oplossen van veel problemen voor applicaties, services, enz. Zoals Outlook op het web voor bedrijven, mobiele apparaten, Outlook voor Mac 2016 en 2011, kantoorconfiguratie en nog veel meer. Dus om de problemen op te lossen die u moet klikken op deze link hier Microsoft Office 365 Klantenservice en u hebt alle antwoorden op uw vragen, nu hoeft u alleen maar de gegeven stappen zorgvuldig te volgen.

  • Het eerste dat u moet doen, is de ondersteunings- en herstelassistent downloaden en nadat u de download hebt voltooid, moet u het programma starten.
  • U moet nu naar de gedownloade pagina van uw Office 365 gaan en vervolgens de SARA bezoeken.
  • Vervolgens moet u op de download nu een optie op het scherm klikken en vervolgens klikken om het installatieprogramma te kunnen uitvoeren en nadat u de installatie hebt uitgevoerd, zult u zien dat de downloadtool standaard automatisch is gestart.


Volg de onderstaande instructies om toegang te krijgen tot Support en Recovery Assistant;

  • U moet eerst ‘Ik ga akkoord’ selecteren om akkoord te gaan met de ‘Licentieovereenkomst’.
  • Selecteer vervolgens de toepassing die u wilt corrigeren en klik vervolgens op de knop ‘Volgende’.
  • U moet nu een ondersteuningstitel kiezen die geschikt is voor de problemen en het beste bij u past om de problemen op te lossen en klik vervolgens op de knop ‘Volgende’.
  • Dan moet je inloggen op je account, welke je ook op school of op je werk hebt en een tijdje wachten tot de controles zijn voltooid. Daar ga je nu!


Nu je het proces hebt doorlopen, zou je weer aan de slag moeten kunnen. Als u problemen tegenkomt of andere problemen hebt, moet u onmiddellijk contact met ons opnemen via Office365 wachtwoord herstellen android. En u zult zeker alle oplossingen in één keer hebben. Omdat we de beste technici hebben die gekwalificeerd zijn om al dergelijke problemen met Office 365 op te lossen.

Comments